Χου ιζ Especial Reposado

κύριος χου, especial reposado Aντώνης, 42, Ιδιοκτήτης Area Concept Store - ART_LAB / PROJECT

 

ΒoozeJose Cuervo Especial Reposado

Quote: «Κάνε ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο, δεν θα ζεις για πάντα»

Spot: Κύριος Χου

 

Μια παλιά «ρήση» που είχε γραφτεί στο BitteBooze έλεγε πως αν θέλει κανείς να μάθει μια γειτονιά και τους ανθρώπους αυτής, αρκεί να περιπλανηθεί στα μαγαζιά της περιοχής και να επισκεφθεί ένα από τα μπαρ της για να απολαύσει το ποτό του. Το προφίλ της κάθε «μικροκοινωνίας» σκιαγραφείται τις περισσότερες φορές εκεί που υπάρχει ζωή, παλμός, συζητήσεις, παρέες και βέβαια… booze!

 

"Το προφίλ της κάθε «μικροκοινωνίας» σκιαγραφείται τις περισσότερες φορές εκεί που υπάρχει ζωή, παλμός, συζητήσεις, παρέες και βέβαια… booze!"

 

Τα Πετράλωνα είναι μία από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης και απολαμβάνουν τα τελευταία χρόνια την αίγλη της hype ενέργειας, αλλά συνάμα καταφέρνουν να διατηρούν το άρωμα της συνοικίας. Είναι ένα από τα μέρη εκείνα που οι «εναλλακτικοί» συναντούν τους «κουλτουριάρηδες» και οι «λαϊκοί» τις χίπστερ φιγούρες, οι ποδηλάτες τους μηχανόβιους και οι μεζέδες, τα εξεζητημένα κοκτέιλ. Και όλα αυτά διαπραγματεύονται, σε ένα συνεχόμενο αλισβερίσι, τη δημοφιλία και την αλήθεια τους.

Στα Πετράλωνα το ζητούμενο είναι να είναι κανείς αληθινός, ονειροπόλος και τολμηρός. Και λίγο τρελός…

 

κύριος χου, especial reposado

 

Χου ιζ Αντώνης

Σαν τον Αντώνη που από creative director σε περιοδικά και διαφημιστικές, ξεκίνησε το 2011 ακολουθώντας ένα πρότζεκτ όνειρο (κυριολεκτικά και μεταφορικά), το ART_LAB / PROJECT. Η δημιουργικότητα και η αμεσότητά του όμως, τον έκαναν να μην περιοριστεί στο διαδίκτυο και προχώρησε στο -ρίσκο για την εποχή- να ανοίξει και το κατάστημα-showroom της εταιρείας. Και, επειδή πράγματι η ζωή είναι για αυτούς που τολμούν, οι δημιουργίες του περιδιαβαίνουν την πόλη στους ώμους των περαστικών, στολίζουν παιδικά δωμάτια και εκπαιδευτικά κέντρα και υιοθετούνται σκηνογραφικά από τηλεοπτικές σειρές.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, και χρόνου επιτρέποντος, υπάρχουν τα ταξίδια. «Όταν έχω στρες κλείνω αεροπορικά εισιτήρια για να χαλαρώσω. Η προσμονή ενός ταξιδιού μου φτιάχνει τη διάθεση» θα πει χαρακτηριστικά.

 

"«Όπου υπάρχει ποτό, υπάρχει η τεκίλα» μας λέει ο Αντώνης αναπαυτικά καθισμένος στον Κύριο Χου."

 

Έπειτα, υπάρχει ο έρωτας, τα Χανιά και η Βαρκελώνη, τα μπάνια τις ηλιόλουστες ημέρες του έτους, οι πρωινοί καφέδες στην αυλή του γείτονα Κύριου Χου, και η έξοδος για ποτό. Σύμφωνα με τον Αντώνη «όπου υπάρχει ποτό, υπάρχει η τεκίλα» και αυτό γιατί είναι το ποτό που απολαμβάνει σε όλη την ενήλικη ζωή του.

 

Χου ιζ Jose Cuervo Especial Reposado

Στο μπαρ του Κύριου Χου απολαύσαμε λοιπόν παρέα μια Jose Cuervo Especial Reposado, με πάγο και μία φέτα πορτοκάλι. Το χρυσοκίτρινο χρώμα της, που οφείλεται στην παραμονή σε δρύινα βαρέλια, κερδίζει με την πρώτη ματιά ενώ η γεύση παραμένει ευχάριστη και απολαυστική.

Πιπεράτη και βοτανική, με φρουτένιες νύξεις και νότες καραμέλας βουτύρου και ξηρών καρπών.

 

"Στο μπαρ του Κύριου Χου απολαύσαμε μια Jose Cuervo Especial Reposado, με πάγο και μία φέτα πορτοκάλι. Το χρυσοκίτρινο χρώμα της κερδίζει με την πρώτη ματιά ενώ η γεύση παραμένει ευχάριστη και απολαυστική."

 

Πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρίσιμες τεκίλες στον κόσμο και αποτελεί προϊόν ευρείας κατανάλωσης με σταθερά δεδομένα ποιότητας και γευστικού προφίλ. Απολαύστε τη σκέτη ή σε μια λαχταριστή Μαργαρίτα.

 

BoozeUp!

 

All photos by Christos Tzoutis for bitterbooze.com

Jose Cuervo Especial Reposado

Τύπος: Tequila Reposado

Χώρα: Μεξικό

Περιοχή: Jalisco, Tequila Town

Αλκοολικός βαθμός: 38.0%

• ΚΟΚΤΕΙΛ •

  • Margarita
  • Paloma

•••

ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ

Η Γιοβάννα Λύκου κολυμπούσε ασταμάτητα μέχρι τα 19 της χρόνια όταν και συνειδητοποίησε πως είχε διανύσει απόσταση ίση με την περίμετρο της Γης. Τότε το να χαλαρώσει έμοιαζε καλή ιδέα...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ