Δοκιμάζουμε τη βότκα Grey Goose, στο ΚΑΙΝ

ΚΑΙΝ, Grey Goose Ελισάβετ Μαύρου / 25 / fashion blogger @ MAVRU

 

 

Booze: Grey Goose 

Quote: «Όταν δεν θες να μιλήσεις, πες κάτι μέσω των ρούχων σου»

Spot: ΚΑΙΝ

 

Ποια είσαι;

Η Ελισάβετ, απόφοιτη της διακοσμητικής με αγάπη για τη μόδα. Δημιουργός του fashion blog MAVRU.

 

Με τι ασχολείσαι;

Με το fashion blog MAVRU που σκοπό έχει την παρουσίαση και ανάδειξη του street style από μια… διαφορετική ματιά.

 

"Η Ελισάβετ, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα την οποία εξέφρασε μέσω το fashion blog MAVRU για το οποίο μας μιλάει πίνοντας μια Grey Goose με πάγο στο ΚΑΙΝ"

 

Έρχεσαι συχνά στο ΚΑΙΝ και γιατί;

Ναι! Είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, μου αρέσει το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα του μαγαζιού, εκτιμώ τα ποτά τους και τα ισορροπημένα κοκτέιλ τους.

 

ΚΑΙΝ, Grey Goose

 

Αν δεν ήσουν εδώ που θα ήθελες να είσαι;

Κάπου αλλού…

 

Μελλοντικά σχέδια;

Πολλά και διάφορα! Ούτε εγώ δεν τα ξέρω καλά-καλά. Μου αρκεί να νιώθω δημιουργική.

 

Τι θα πιούμε σήμερα;

Βότκα Grey Goose

 

 

Το #BoozeUp! δοκιμάζει Grey Goose:

Ο αρωματικός της χαρακτήρας της Grey Goose είναι καθαρός και αποπνέει φρεσκάδα, έχοντας νύξεις ντελικάτης ανθικότητας και εσπεριδοειδών. Γευστικά η αίσθησή της είναι μαλακή και ισορροπημένη, με μία καμουφλαρισμένη γλυκύτητα η οποία σταδιακά ξετυλίγεται στο στόμα δίνοντας την εντύπωση αμυγδαλωτού. Ως απόσταγμα, διαθέτει χαρακτήρα και μπορεί κανείς να την απολαύσει σκέτη, ή με λίγο πάγο και μία φλούδα κάποιου εσπεριδοειδούς, ενώ αποτελεί μια πολύ καλή «λευκή» παρτιτούρα για να δημιουργήσουν οι μαέστροι μπαρτέντερ υπέροχα κοκτέιλ.

 

"Ο αρωματικός της χαρακτήρας της Grey Goose είναι καθαρός και αποπνέει φρεσκάδα, ενώ γευστικά η αίσθησή της είναι μαλακή και ισορροπημένη, με μία γλυκύτητα που ξετυλίγεται στο στόμα."

 

Η βότκα Grey Goose ενώ στην αρχή συνάντησε δυσπιστία από τους Γάλλους λόγω κονιάκ, πλέον αποτελεί το καμάρι τους, παράγεται άλλωστε από έναν πρώην Maitre de Chai / Master of the Cellar του κονιάκ. Αυτόν είναι ο Φρανσουά Τιμπό (François Thibault), ο οποίος και εμμένει να επιλέγει μόνο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για τη δημιουργία της. Όλα είναι γαλλικής προέλευσης, από το σιτάρι, μέχρι το νερό, και βέβαια το ίδιο ισχύει και για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των αρωματισμένων Grey Goose. Η Grey Goose αποτελεί ένα από τα ευγενέστερα δείγματα στην κατηγορία της πρίμιουμ βότκας στον κόσμο.

 

BoozeUp!

 

All photos by Christos Tzoutis for Bitterbooze.com

Grey Goose

Κατηγορία: Premium βότκα από σιτάρι

Χώρα Προέλευσης: Γαλλία, Κονιάκ

Αλκοολικός Τίτλος: 40%

• Δοκιμάστε το σε: •

  • Βότκα Μαρτίνι
  • Bloody Mary

•••

ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ

Η Γιοβάννα Λύκου κολυμπούσε ασταμάτητα μέχρι τα 19 της χρόνια όταν και συνειδητοποίησε πως είχε διανύσει απόσταση ίση με την περίμετρο της Γης. Τότε το να χαλαρώσει έμοιαζε καλή ιδέα...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ