Δοκιμάζουμε τη Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου στο Materia Prima

Materia Prima, Μαλαγουζιά, Wine Gini

Booze: Μαλαγουζιά, Κτήμα Γεροβασιλείου
Quote: Whatever you do, never forget to have fun!
Spot: Μateria Prima 
 

Ποια είσαι;

Είμαι η Γεωργία, αλλά αν ήμουν σταφύλι θα ήθελα να είμαι Μαυροτράγανο. Εξωτικό, ηφαιστειογενές, γενναιόδωρο, funky. Μια επιλογή που θα προσφέρει μια μοναδική οινική εμπειρία στον οινόφιλο-εξερευνητή. Να θέλει να το γευτεί ξανά και να το μοιραστεί με τους δικούς του ανθρώπους.
Materia Prima, Μαλαγουζιά, Wine Gini

Με τι ασχολείσαι;
Η οινική εμπειρία είναι αυτή που με απασχολεί στην instagram κοινότητα: @wine.gini. Απευθύνεται σε wine lovers που βλέπουν το κρασί ως εμπειρία ζωής και χαράς. Γεμίζουμε τα ποτήρια μας και τσουγκρίζουμε στην υγεία των ανθρώπων, των ταξιδιών, των εμπειριών, των σκέψεων.

Έρχεσαι συχνά στο materia prima και γιατί; 
Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ. Μου αρέσει να ανακαλύπτω οινικά μέρη στην Αθήνα και σίγουρα θα επιστρέψω σύντομα για μια εξερεύνηση στο κελάρι.

"Αν ήμουν σταφύλι θα ήθελα να είμαι Μαυροτράγανο. Εξωτικό, ηφαιστειογενές, γενναιόδωρο, funky."

Αν δεν ήσουν εδώ που θα ήθελες να είσαι;
Δεν θα ήθελα να είμαι κάπου αλλού. Προσπαθώ να μου υπενθυμίζω καθημερινά “Be here now”.
Materia Prima, Μαλαγουζιά, Wine Gini

Μελλοντικά σχέδια; 
Αφορούν στην πνοή που προέρχεται από τα κρασιά Νέου Κόσμου. Είναι ένας κόσμος πολύ ελκυστικός που θέλω να ανακαλύψω και να σας παρασύρω μαζί μου. It’s an New World, it’s a new life for me!

Τι θα πιούμε σήμερα
Σήμερα θα δοκιμάσουμε Μαλαγουζιά στην υγεία μιας πολύ καλής φίλης, μέρος της νέας γενιά του ελληνικού κρασιού. Cheers Μαριάνθη!
Materia Prima, Μαλαγουζιά, Wine Gini

To ΒoozeUp δοκιμάζει τη Μαλαγουζιά από το Κτήμα Γεροβασιλείου

Αν η Άνοιξη ήταν κρασί θα ήταν σίγουρα Μαλαγουζιά καθώς με την πρώτη κιόλας γουλιά ανθίζει η διάθεσή μας και είναι σαν ξαφνικά να βγήκε μία απέραντη λιακάδα.
Ταυτόσημο σχεδόν πια με αυτό το σταφύλι είναι και το όνομα του Κτήματος Γεροβασιλείου το οποίο βάσει της υψηλής ποιότητας αλλά κυρίως σταθερότητας σε αυτήν προσφέρει σε καταναλωτές και επαγγελματίες μια ασφάλεια σε ότι αφορά στην απόλαυση. Η Μαλαγουζιά είναι ένα από τα πιο κομψά αλλά και ταυτοχρόνως δυναμικά ελληνικά λευκά. Είναι εκφραστική, φίνα και ιδιαιτέρως γενναιόδωρη στα αρωματικά της χαρακτηριστικά. Λευκό ροδάκινο, βερίκοκο, αχλάδι μα και τροπικά όπως το μάνγκο ξεχωρίζουν και περιπλέκονται όμορφα με μία αίσθηση βοτανικότητας αλλά και ανθικότητας. Έχει μέτριο σώμα, ικανοποιητικά δροσερή οξύτητα και μακρά επίγευση. Η Μαλαγουζιά είναι ένα κρασί το οποίο οφείλει να έχει απολαύσει κάθε οινόφιλος!

ΒoozeUp!

All photos by Antreas Chatziparissis for Bitterbooze.com

Μαλαγουζιά, Κτήμα Γεροβασιλείου 

Προέλευση: Μακεδονία
Περιοχή: Επανομή
Κατάταξη: Τοπικός Οίνος Επανομής
Τύπος: Λευκός ξηρός οίνος
Ποικιλιακή σύνθεση: Μαλαγουζιά 100%
Αλκοολικός τίτλος: 12.5%

• Συνδυάστε το με: •

  • Ζυμαρικά με θαλασσινά και όστρακα
  • Πίτα με αρωματικά χόρτα
  • Λευκά πουλερικά

•••

ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ

Η Γιοβάννα Λύκου κολυμπούσε ασταμάτητα μέχρι τα 19 της χρόνια όταν και συνειδητοποίησε πως είχε διανύσει απόσταση ίση με την περίμετρο της Γης. Τότε το να χαλαρώσει έμοιαζε καλή ιδέα...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ