Δοκιμάζουμε Μοσχάτο Αλεξανδρείας στο Ohh Boy, παρέα με τη Σοφία

Μοσχάτο Αλεξανδρείας Σοφία / 22 / πωλήτρια ρούχων

 

Booze: Λημνιός Αμπελουργός, Κτήμα Χατζηγεωργίου

Quote: What goes around comes around.

Spot: Ohh Boy

 

 

Ποιά είσαι;

Ονομάζομαι Σοφία και εργάζομαι για την Collectiva•noir, μια δημιουργική ομάδα μόδας που αρέσκεται να συνδυάζει κλασσικές γραμμές, με εκκεντρική αισθητική, και έχει στόχο να ντύνει τις γυναίκες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπως καταλαβαίνετε, λατρεύω τη δουλειά μου…

 

Με τι ασχολείσαι;

Είμαι σχεδόν ερωτευμένη με οτιδήποτε έχει να κάνει με το χώρο της μόδας, αλλά και με οτιδήποτε έχει καλή αισθητική.

 

Έρχεσαι συχνά στο Ohh boy και γιατί;

Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να τον περνάω σε όμορφα και ήσυχα μέρη, όπως το Ohh boy στο Παγκράτι, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι καλό κρασί.

 

"Η Σοφία αρέσκεται να ζει και να βρίσκεται σε όμορφα και καλόγουστα μέρη -όπως το Ohh boy– απολαμβάνοντας ένα ποτήρι ξεχωριστό κρασί –όπως το Μοσχάτο Αλεξανδρείας."

 

Μοσχάτο Αλεξανδρείας

 

Αν δεν ήσουν εδώ που θα ήθελες να είσαι;

Θα ήθελα είμαι σε ένα ταξίδι. Μου αρέσουν τα μακρινά ταξίδια, αυτά που ως προορισμό έχουν χώρες με τελείως διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας, όπως για παράδειγμα η Ινδία.

 

Μελλοντικά σχέδια;

Δεν μου αρέσει να κάνω μελλοντικά σχέδια. Αντίθετα μου αρέσει να ζω έντονα το τώρα και να απολαμβάνω όλες τις μικρές στιγμές ευτυχίας που μου χαρίζονται.

 

Τι θα πιούμε σήμερα;

Θα πιούμε ένα λευκό κρασί. Το Λήμνιο Αμπελουργό, Μοσχάτο Αλεξανδρείας! Δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο.

 

Το BoozeUp δοκιμάζει ένα Μοσχάτο Αλεξανδρείας του Κτήματος Χατζηγεωργίου στο Ohh Boy

Έχουμε πει πολλές φορές πως ο αρωματικός χαρακτήρας κάποιων κρασιών τα καθιστά πολύ πιο εύκολα σε κατανάλωση, χωρίς να είναι απαραίτητη η συνοδεία φαγητού. Τα λεγόμενα και ως απεριτίφ κρασιά στην πλειονότητά τους είναι αρωματικά, με μέτρια οξύτητα, εύκολα, νόστιμα, ήπια και ευχάριστα για κάθε (σχεδόν) ουρανίσκο.

 

"Ο Λημνιός Αμπελουργός ξεχωρίζει για τα φρουτώδη και ανθικά του αρώματα, ενώ είναι ισορροπημένο με καλή ένταση και ευχάριστη επίγευση."

 

Από αυτήν την κατηγορία δε θα μπορούσε να λείπει η «ξηρή» εκδοχή της ποικιλίας του Μοσχάτου Αλεξανδρείας, που ξεχωρίζει για τα φρουτώδη και ανθικά της αρώματα. Ένα ευχάριστο και δροσερό λευκό, για τους λάτρεις των αρωματικών κρασιών. Ισορροπημένο με καλή ένταση και ευχάριστη επίγευση.

 

BoozeUp!

 

All photos by Antreas Chatziparissis for Bitterbooze.com

Λημνιός Αμπελουργός, Κτήμα Χατζηγεωργίου

 

Προέλευση: Λήμνος

Ποικιλία: Μοσχάτο Αλεξανδρείας

Αλκοολικός Τίτλος: 12,5%

Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 10oC

• Συνοδεύστε το με: •

  • Τάρτα λαχανικών
  • Σαλάτες με θαλασσινά
  • Λιπαρά ψάρια

•••

ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ

Η Γιοβάννα Λύκου κολυμπούσε ασταμάτητα μέχρι τα 19 της χρόνια όταν και συνειδητοποίησε πως είχε διανύσει απόσταση ίση με την περίμετρο της Γης. Τότε το να χαλαρώσει έμοιαζε καλή ιδέα...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ