previous
next

Ο Μπιλ Μάρεϊ ανοίγει δικό του μπαρ!

News

Με ρώτησε κάποτε ένας φίλος με ποιον θα ήθελα να μοιραστώ το μπαρ μου, σε μια υποθετική back to back βάρδια. «Εύκολο», του απάντησα. «Με τον Μπιλ Μάρεϊ». Εγώ θα έφτιαχνα ποτά κι εκείνος θα πέταγε ατάκες και θανατηφόρες ματιές στις κυρίες, που θα τοποθετούσαν με χάρη τις τσάντες τους επάνω στη μπάρα μας…

 

"Εγώ θα έφτιαχνα ποτά, κι ο Μπιλ Μάρεϊ θα πέταγε ατάκες και θανατηφόρες ματιές στις κυρίες, που θα τοποθετούσαν με χάρη τις τσάντες τους επάνω στη μπάρα μας…"

 

Ο Μπιλ Μάρεϊ αποτελεί έναν από τους τελευταίους εν ζωή, αληθινά σπουδαίους, Αμερικάνους «κωμικούς» ηθοποιούς. Μπορεί να ερμηνεύσει πολύ σοβαρά και συναισθηματικά, αλλά και πηγαία κωμικά. Αποτελεί πρότυπο για πολλούς, κυρίως λόγω του ότι έχει αποφασίσει να ζει χωρίς να παίρνει τη ζωή και πολύ στα σοβαρά, αυτό το «κλισέ» που όμως ελάχιστοι έχουν καταφέρει να κάνουν πραγματικότητα.

Μπορεί οι πολλοί να τον γνώρισαν μέσα από τους ”Ghostbusters”, αλλά στη λίστα του περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων το επικό «Μέρα της Μαρμότας», το «Οικογένεια Τένεμπαουμ», αλλά και το εξαιρετικό «Χαμένοι στη Μετάφραση» της Σοφίας Κόπολα. Παράλληλα όμως με την ηθοποιία, ασχολιόταν και ασχολείται σχετικά ενεργά και με την εστίαση, σχεδόν αποκλειστικά με επιχειρηματικό ρόλο.

 

Μπιλ Μάρεϊ

 

Στου Μπιλ Μάρεϊ το μαγαζί

Ο Μάρεϊ, που πριν κάποια χρόνια συνελήφθη από τη Σουηδική αστυνομία να οδηγά μεθυσμένος ένα αμαξίδιο του γκολφ(!), αποφάσισε να μετουσιώσει την αγάπη του για το ευγενές αυτό άθλημα, αλλά και το αλκοόλ, σε άλλη μία επιχείρηση που θα κάνει τους αγαπημένους του φαν να τον λατρέψουν ακόμη περισσότερο.

Λέγεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το ξενοδοχείο Crowne Plaza, στο Ρόουζμοντ του Ιλινόι, στην ευρύτερη περιοχή του Σικάγο, για την ενοικίαση μιας έκτασης χιλίων στρεμμάτων εντός τους ξενοδοχείου. Εκεί, σκοπεύει να δημιουργήσει ένα θεματικό μπαρ, εμπνευσμένο από μια από τις πρώτες του ταινίες, την επική Caddyshack, στη μεγαλύτερη διάρκεια της οποίας, ως υπεύθυνος της πίστας του γκολφ κλαμπ, κυνηγά έναν σκίουρο άκρως παρεμβατικό στα δρώμενα της και με… προσωπικότητα!

 

"Ο Μπιλ Μάρεϊ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με το ξενοδοχείο Crowne Plaza στο Ιλινόι, για την ενοικίαση μιας έκτασης χιλίων στρεμμάτων εντός τους ξενοδοχείου προκειμένου να δημιουργήσει ένα θεματικό μπαρ με γκολφ και αλκοόλ."

 

Μπιλ Μάρεϊ

 

Και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία του! Αν κρίνουμε δηλαδή από τις ουκ ολίγες δημόσιες εμφανίσεις του σε μπαρ και τον χαμό που ακολούθησαν με τους φαν του να παραληρούν σε κάθε σφηνάκι τεκίλας που σέρβιρε. Γιατί μπορεί να είναι σκράπας με τα κοκτέιλ, όπως ο ίδιος παραδέχεται, αλλά λατρεύει την τεκίλα. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τον αγαπάμε ακόμη περισσότερο.

Ορκιζόμαστε μάλιστα στην προσκοπική μας τιμή, πως αν και όταν τελικά ανοίξει, θα μας δώσει έναν ακόμη λόγο για να επισκεφτούμε την πόλη του Σικάγο ώστε να σας μεταφέρουμε πρώτοι τις εντυπώσεις μας.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, προσεγγίζοντας την πολύπλευρα. Πρώην μπαρτέντερ, ιδρυτής του Bitterbooze.com, το οποίο μετρά ήδη έντεκα συναπτά έτη, βασικός εισηγητής...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"Ο Μπιλ Μάρεϊ ανοίγει δικό του μπαρ!"

News

Δημοσιεύτηκε στις 11/01/2017