previous
next

Έρχεται για 10η χρονιά το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη!

News

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος για τη διοργάνωση που κατάφερε και έγινε ο πιο σπουδαίος θεσμός για την εν Ελλάδι -και όχι μόνο- σκηνή των μπαρ. Στις 5 και 6 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα ανέβουν οι παλμοί των επαγγελματιών της εστίασης, αφού μέσα σε ένα καυτό διήμερο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και ομιλίες, να λάβουν μέρος σε γευσιγνωσίες, να δοκιμάσουν νέα προϊόντα και να γνωριστούν με συναδέλφους τους από όλο τον κόσμο. Η δέκατη χρονιά του Athens Bar Show είναι πιο κοντά από ποτέ!

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότερες από πενήντα εταιρείες-εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συνολικά θα παρουσιαστούν περισσότερα από 500 διαφορετικά προϊόντα, εργαλεία, εξοπλισμός και λύσεις για τις παντός τύπου επιχειρήσεις εστίασης. Το Athens Bar Show 2019 φημολογείται πως θα παρουσιαστεί πιο εκπαιδευτικό από κάθε άλλη χρονιά, φιλοξενώντας στις αίθουσες και στα πόντιουμ του περισσότερους από εκατό ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι θα καλύψουν εβδομήντα και πλέον διαφορετικά σεμινάρια με καίρια και επίκαιρα θέματα για τον επαγγελματικό χώρο της εστίασης.

"Οι καλεσμένοι ομιλητές είναι διακεκριμένοι ειδήμονες στον τομέα τους, επιτυχημένοι και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, αποσταγματοποιοί και παραγωγοί εν γένει, ιστορικοί και ερευνητές."

athens bar show

Στα σεμινάρια και τις ομιλίες τους θα καλύψουν μια πολύ μεγάλη γκάμα θεμάτων που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες: νέες παγκόσμιες τάσεις της αγοράς, τεχνολογικές εξελίξεις στη διαχείριση και λειτουργία των μπαρ, γευσιγνωστικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων, στρατηγικές διοίκησης, διαχείρισης, μάρκετινγκ, best-practices επιτυχημένων και βραβευμένων καταστημάτων & brand, βιωσιμότητα & αειφορία, κοκ.

Η παγκόσμια τάση του localization θα πάρει εθνική σάρκα και οστά με ένα stage αφιερωμένο αποκλειστικά στα ελληνικά αποστάγματα. Το Spirits of Greece, θα παρουσιάζει συγκεντρωμένα όλα τα σπουδαία ελληνικά προϊόντα και θα διεξάγει γευσιγνωστικές δοκιμές καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

athens bar show

Οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης –οι οποίοι πέρυσι ξεπέρασαν τους 9,000!- θα λάβουν δώρο ένα επετειακό γυάλινο ποτήρι γευσιγνωσίας “10 Years Athens Bar Show”, το οποίο οι διοργανωτές προτείνουν να χρησιμοποιήσουν για τις γευστικές τους δοκιμές κατά την περιήγηση και έρευνα που θα διεξάγουν στα περίπτερα των εκθετών, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια τους για μείωση της χρήσης πλαστικών μιας χρήσης.

Άλλωστε φέτος, όπως και πέρυσι, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, θα εκτελεστεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης για όλα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Μπλε κάδοι ανακύκλωσης συσκευασιών θα είναι εύκολα προσιτοί για τη χρήση επισκεπτών και εκθετών.

athens bar show

Όμως το Athens Bar Show 2019, όπως και κάθε χρόνο, δε θα περιοριστεί –παρά μόνο επίσημα- στο διήμερο της 5ης και 6ης Νοεμβρίου. Σχεδόν ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα θα διοργανωθούν πάρτι και θεματικές βραδιές με καλεσμένους μπαρτέντερ από το εξωτερικό στα καλύτερα αθηναϊκά μπαρ. Ο χορός αυτών θα ξεκινήσει με το πάρτι της διοργάνωσης την Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, στο Lohan Club, όπου 16 κυρίες και μόνο, από τη διεθνή σκηνή των μπαρ, θα σερβίρουν τις προσωπικές τους δημιουργίες πίσω από τη μπάρα του κλαμπ της Ιεράς Οδού (είσοδος μόνο με προσκλήσεις).

Info:

Ημερομηνίες: Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 19:00

Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

 

Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr

Εισιτήρια*

Online προπώληση: €25 (έως 5/11/19)

Στην είσοδο: €30

 

* H έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των bars.

* Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται. Επιτρέπει την είσοδο και τις δύο ημέρες της έκθεσης.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες και είναι υποχρεωτική η επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κλπ).

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, προσεγγίζοντας την πολύπλευρα. Πρώην μπαρτέντερ, ιδρυτής του Bitterbooze.com, το οποίο μετρά ήδη έντεκα συναπτά έτη, βασικός εισηγητής...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"Έρχεται για 10η χρονιά το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη!"

News

Δημοσιεύτηκε στις 30/10/2019