previous
next

Εναλλακτικά Βραβεία Μπαρ 2012

News


Εναλλακτικά Βραβεία Μπαρ

 

Φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το ελληνικό Bar Show, που αφορά επαγγελματίες του χώρου μας, όπου πολλές εταιρείες εκθέτουν τα προϊόντα τους (καινούρια και μη), καταξιωμένοι συνάδελφοι παραδίδουν επαγγελματικά σεμινάρια αλλά και στα πλαίσια του οποίου διενεργείται ψηφοφορία για τα βραβεία μπαρ.

Φέτος, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από τον καλό φίλο Γιώργο Μπάγκο ήρθε μαζί με μια ιδέα για να προσθέσουμε λίγο περισσότερη πλάκα σε αυτά τα βραβεία αλλά βέβαια και για να τιμήσουμε με το δικό μας τρόπο κάποιους αφανείς ήρωες των μπαρ που η βιομηχανία μας αρνείται πεισματικά να το κάνει. Εκτός αυτών όμως, η ιδέα αυτή θα αποτελούσε μια ακόμη αφορμή για άλλο ένα πάρτυ με άφθονο αλκοόλ και ξεφάντωμα.

 

Κυρίες και κύριοι,

Το BitterBooze.com σε συνεργασία με τον Γιώργο Μπάγκο σας παρουσιάζει τα εναλλακτικά βραβεία μπαρ!

Η απονομή θα γίνει στο Dos Agaves και θα την ακολουθήσει φυσικά πάρτι με άφθονη τεκίλα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί οσονούπω.

Παρακαλώ τους αναγνώστες και τους υποψηφίους να διατηρήσουν την ψυχραιμία αλλά και το χιούμορ τους!

Καλύτερος Bar Back:

Βραβεύουμε τον καλύτερο αφανή ήρωα των μπαρ μας. Τους βοηθούς που πολλοί λένε πως χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να δουλέψει το μπαρ.

 

Καλύτερη Bar Lady:

Λίγες έχουμε, να μην τις τιμήσουμε; Το ασθενές φύλο πάντα έπαιζε ξεχωριστό ρόλο στη ζωή μας αλλά και στο μπαρ μας. Ψηφίζουμε την γυναίκα εκείνη που έχει δείξει όχι μόνο ότι μπορεί να συναγωνιστεί στα ίσια έναν άνδρα συνάδελφο της αλλά και ότι μπορεί να τον ξεπεράσει.

 

Καλύτερο μούσι/μουστάκι:

Από τότε που έγιναν της μόδας τα μπαρ της ποτοαπαγόρευσης και το ντύσιμο εκείνης της εποχής γεμίσαμε μουστάκια στο μπαρ. Βέβαια, εδώ βραβεύουμε γενικά κάθε λογής τρίχα προσώπου αφού άλλωστε είναι στο DNA μας τα γένια και τα μούσια.

 

Λιγότερο ανεκτός πελάτης:

Ναι, υπάρχει και τέτοια κατηγορία. Είναι αυτοί οι συνάδελφοι που θα έρθουν Σάββατο βράδυ με γεμάτο το μαγαζί σου και θα σου παραγγείλουν Old Fashioned ή Brandy Crusta ή ένα Manhattan με ένα ουίσκι που δεν υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.

 

Βραβείο ‘’Ορέστης Μακρής’’:

Σίγουρα θα τους έχεις πετύχει κάποιο ξημέρωμα στο Jokers ή στο MG στη πλατεία Μαβίλη. Είναι οι άνθρωποι που λατρεύουν στην κυριολεξία το ποτό, το τιμούν σε κάθε ευκαιρία και ψάχνουν μονίμως για μια δικαιολογία για ατελείωτο παρτάρισμα(sic).

 

Πιο καλοντυμένος μπάρμαν:

Τι δουλεύουν, τι έχουν πάει σε γάμο, το ίδιο και το αυτό για τους υποψηφίους αυτής της κατηγορίας που δεν χρειάζεται περισσότερη εξήγηση.

 

Πιο σφίχτης μπαρμαν:

Μετά το μπαρ, η γυμναστική απολαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο του ελεύθερου χρόνου τους. Δεν πίνουν και τόσο πολύ γιατί προσέχουν τις θερμίδες τους και βέβαια όλο αυτό έχει αντίκτυπο στο σώμα τους που κάνουν τα κορίτσια να παραμιλάνε στη θέα αυτών.

 

Βραβείο Γιούλ Μπρίνερ:

Κι εδώ είμαστε ξεκάθαροι. Καλύτερη φαλάκρα, πιο ‘’γυαλιστερές’’ ιδέες, μάλιστα τόσο εκθαμβωτικές που μπορεί να τυφλώσουν τους πελάτες τους!

 

ΒραβείοLifetime Entertainment:

Βραβεύουμε τον all time διασκεδαστή των μπαρ. Αυτόν που θα σε κάνει σίγουρα να περάσεις καλά με αμφιλεγόμενους και μη τρόπους διασκέδασης.

 

Βραβείο ‘’Fast & the Furious’’:

Βραβεύουμε τους καμικάζι των μπαρ και της καρδιάς μας. Είτε ιππεύουν ποδήλατα είτε μεγάλες μηχανές το ελεύθερο πνεύμα είναι αυτό που αντιπροσωπεύει τους υποψηφίους αυτής της κατηγορίας.

 

Καλύτερος εκπρόσωπος εταιρείας:

Θα μπορούσε να είναι ο Michael Palin από το σκετσάκι των Monty Python που προσπαθεί να μας πείσει πως ο νεκρός παπαγάλος που μόλις αγοράσαμε ΔΕΝ είναι νεκρός και απλά ξεκουράζεται. Έχουν υπάρξει καλοί συνταξιδιώτες σε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και καλοί φίλοι σε προσωπικά μας προβλήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι εκεί πάντα για σένα.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, προσεγγίζοντας την πολύπλευρα. Πρώην μπαρτέντερ, ιδρυτής του Bitterbooze.com, το οποίο μετρά ήδη έντεκα συναπτά έτη, βασικός εισηγητής...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"Εναλλακτικά Βραβεία Μπαρ 2012"

News

Δημοσιεύτηκε στις 21/11/2012