previous
next

4 μετρ του ουίσκι ετοιμάζουν τη φετινή τους λίστα προς τον Αγιοβασίλη

Articles

Πέρυσι θέσαμε το ίδιο ερώτημα στους ίδιους τέσσερεις φίλους και μετρ του ουίσκι, σχετικά με το ποιες ετικέτες έχει σημειωμένες η λίστα τους προς τον Αγιοβασίλη. Δεν γνωρίζω ποια τους έστειλε τελικά εκείνος, πάντως φέτος συμφώνησαν να προσπαθήσουμε ξανά, άρα έστω κάποιο ποσοστό επιτυχίας θα υπήρχε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η χρονιά που φεύγει ως η πρώτη χρονιά του Greek Whisky Association, έφερε στα μέλη του δεκάδες στιγμές χαράς και απόλαυσης, όπως και τρεις μοναδικές εμφιαλώσεις ουίσκι, οι οποίες φυσικά έγιναν ανάρπαστες. Κάποιες από αυτές φιγουράρουν και στο σημερινό άρθρο.

Έτσι, τα τέσσερα από τα ιδρυτικά μέλη του Greek Whisky Association και αξιότιμοι κύριοι Γιώργος Λογδανίδης, Γιάννης Αικατερινίδης, Νίκος Χατζηανδρέας και Αλέξανδρος Σουρμπάτης, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και στην εκπνοή του φετινού χρόνου, έστειλαν στα γραφεία μας από τρία ουίσκι ο καθένας. Δυστυχώς, όχι τις φιάλες. Αλλά τους τίτλους από τρία ουίσκι που θα επιθυμούσαν την πρώτη του νέου χρόνου να βρίσκονται κάτω από το χριστουγεννιάτικο τους δένδρο.

ουίσκι

Illustration by James Olstein

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, προσεγγίζοντας την πολύπλευρα. Πρώην μπαρτέντερ, ιδρυτής του Bitterbooze.com, το οποίο μετρά ήδη έντεκα συναπτά έτη, βασικός εισηγητής...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"4 μετρ του ουίσκι ετοιμάζουν τη φετινή τους λίστα προς τον Αγιοβασίλη"

Articles

Δημοσιεύτηκε στις 20/12/2019