previous
next

Τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης έστελνε δωρεάν λάιμ για Margarita!

News

Μια πανέξυπνη προωθητική ενέργεια εγκαινίασε η τεκίλα Altos, δημιουργώντας την γραμμή ‘’Hot Lime’’, παραφράζοντας το ‘’Hotline’’ της τηλεφωνικής γραμμής ανάγκης. Στην περίπτωσή αυτής, εκείνοι που καλούσαν δεν συνδέονταν με κάποιον ψυχολόγο, την αστυνομία ή την πυροσβεστική, παρά με μια ιδιωτική εταιρεία διανομής λάιμ, η οποία τους προμήθευε δωρεάν φρούτα, για την παρασκευή Margarita, προφανώς σε συνεργασία με την τεκίλα Altos.

λάιμ

Πόσες φορές έχει τύχει να έχετε κόσμο στο σπίτι, να ξεκινάτε να φτιάξετε ένα ποτό και να διαπιστώνετε έκπληκτοι πως σας λείπει κάποιο από τα αναλώσιμα, φρούτο ή αναψυκτικό; Από αυτό εμπνεύστηκαν και οι Βρετανοί υπεύθυνοι της Altos, ενώ ισχυρίζονται πως βάσει έρευνας, δύο τρίτα των Βρετανών έχουν ξεμείνει έστω μια φορά από λάιμ ενώ φτιάχνουν Margarita. Έτσι, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία διένειμε λάιμ για δύο ημέρες εντελώς δωρεάν, λογικά, με την προϋπόθεση να διαθέτει κάποιος τεκίλα Altos στο σπίτι.

Η προωθητική ενέργεια λειτούργησε 21 και 22 Ιουλίου, ενόψει της παγκόσμιας ημέρας τεκίλας στις 24 του ίδιου μήνα και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν επέλεξε τυχαία την Margarita. Λίγους μήνες νωρίτερα, είχε ανακηρυχθεί ανεπίσημα ως το αγαπημένο κοκτέιλ της Μεγάλης Βρετανίας, αφού βγήκε πρώτο σε αναζητήσεις της Google σε ολόκληρο το Νησί. Ενώ η Altos, από το 2019, έχει βραβευτεί τέσσερα συναπτά χρόνια ως η καλύτερη τεκίλα για Margarita και η αλήθεια είναι πως είναι σπουδαία τεκίλα.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε για την καμπάνια πρωταγωνίστησε η Alice Levine, Βρετανίδα εκφωνήτρια και παρουσιάστρια. Εκείνη παρακολουθεί τον έτερο πρωταγωνιστή του βίντεο, ο οποίος έχει παρέα στο σπίτι, μπαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει Margarita, διαπιστώνει πως έχει ξεμείνει και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές… Η Levine ως από μηχανής θεός τον ενημερώνει για την γραμμή, εκείνος καλεί και το ντελίβερι των λάιμ τον σώζει τελικώς από την άβολη στιγμή, αφού καταφέρνει να φτιάξει και να σερβίρει στους καλεσμένους του το πολυπόθητο κοκτέιλ.

λάιμ

«Έχει συμβεί σε όλους μας, αποφασίζουμε να φτιάξουμε μια Margarita και συνειδητοποιούμε πως δεν είχαμε υπολογίσει σωστά τις προμήθειές μας σε λάιμ, με αποτέλεσμα, τελικά, να βολευόμαστε με λεμόνια», δήλωσε ο brand ambassador της Altos, Simon Hodgson.

Η τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης λειτούργησε για δύο ημέρες, 21 και 22 Ιουλίου, και έστειλε δωρεάν λάιμ σε Λονδίνο, Μάντσεστερ και Γλασκόβη, στους τυχερούς-άτυχους που ξέμειναν από λάιμ, με ένα σούπερ, πράσινο φορτηγάκι με σειρήνα και πράσινα φώτα!

Ωραία ιδέα, έξυπνη υλοποίηση, πρωτοτυπία και αισθητική. Εγκρίνουμε!

Δείτε το βίντεο!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Βετεράνος μπαρτέντερ, δημιουργός του Bitterbooze.com εν έτει 2011, βασικός εισηγητής της σχολής Le Monde στο τμήμα του...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης έστελνε δωρεάν λάιμ για Margarita!"

News

Δημοσιεύτηκε στις 26/08/2023