Μια ζωή τσιτάτα…

ζωή, upupa epops, αχιλλέας αναστασόπουλος Αχιλλέας, 37, δημοσιογράφος και μπλόγκερ

Booze: Signore Rubino
Quote: Life is a beautiful monster
Spot: Upupa Epops

 

-Η ζωή…

-ΝE TI

-Τι είναι η ζωή;

-Η ζωή είναι ένα όμορφο τέρας.

-Χαχα, ναι ναι.

-Λυπάμαι.
Η φράση η οποία ερμηνεύει τη συνθήκη που αποκαλούμε ζωή, δε θα μπορούσε να μην ορίζεται από ένα εννοιολογικό παράδοξο. Ομορφιά κι ασχήμια. Χαρά και φόβος. Απόλαυση και δυσκολίες. Σαρκασμός και δημιουργία. «Λυπάμαι» και «Τέλειο». Και ανάμεσα σε όλα αυτά, η καθημερινότητα. Οι φίλοι, οι σύντροφοι, οι συνεργάτες, τα ταξίδια, τα όνειρα και βέβαια, τα ποτά -τι BoozeUp! θα ήμασταν αλλιώς;- αυτοί οι υγροί διακόπτες, που αναβοσβήνουν τα φώτα στις ιδιαίτερες στιγμές μας.

 

Η ζωή στο Upupa Epops

Όλα, βρίσκουν στέγη στα αγαπημένα μας μαγαζιά, εκεί όπου βρίσκουμε συχνά καταφύγιο. Στα μαγαζιά που κάποιες φορές φιλοξενούν ανθρώπους, και κάποιες, γίνονται σπίτι για άλλα πλάσματα. Έτσι, δε μας κάνει εντύπωση που ένας τσαλαπετεινός φώλιασε στο ολοκαίνουριο Upupa Epops. Άνθρωποι αφοσιωμένοι τον ακολούθησαν και, όσο αυτός κελαηδά περήφανα,  δημιούργησαν ένα χρωματιστό σπίτι, με μεγάλη αυλή και χαρούμενες φωνές.

 

ζωή, upupa epops, αχιλλέας αναστασόπουλος

 

 

"Στο ολοκαίνουριο Upupa Epops, ενώνουν τη ζωή τους άνθρωποι αφοσιωμένοι και ένας τσαλαπετεινός που κελαηδά περήφανα, δημιουργώντας μαζί ένα χρωματιστό σπίτι, με μεγάλη αυλή γεμάτη χαρούμενες φωνές."

 

Στο Upupa Epops βρέθηκε ο Αχιλλέας μας, ο γνωστός-άγνωστος, o απόκοσμα τρυφερός μπιτερμπούζερ της καρδιάς μας. Αυτός που εξομολογείται τις απόψεις και τη ζωή του στο BitterBooze.com, αλλά και στο προσωπικό του μπλογκ, το limited-slip.net. Αυτός που πιστεύει ότι μια μέρα οι γάτες θα κυβερνήσουν τον κόσμο μας, που δεν αντέχει τις ανακολουθίες, που βαριέται εύκολα, και πίνει τον καφέ του σκέτο και τα ποτά του πικρά, «πικρά όπως είναι η ζωή» μας λέει, και ένας τσαλαπετεινός τιτιβίζει θλιμμένα…

 

Ζωή από ρουμπίνια

Ο γευστικός προσανατολισμός του Αχιλλέα, άσχετα βέβαια με τους συνειρμούς που συνεπάγεται, βρήκε αντίκρισμα στο κοκτέιλ Signore Rubino. Ένα από τα υπογεγραμμένα κοκτέιλ του καταλόγου του Upupa Epops, τον οποίο έχει επιμεληθεί η αγαπημένη Μάρφη Μπαλή με τα πρωτοπαλίκαρά της, τους Αργύρη Βενιαμίν, Θοδωρή Βερέμη και Πασχάλη Καψάλη.

 

"Το Signore Rubino είναι ένα κοκτέιλ που σε κερδίζει, χάρη στην απλότητα και το μινιμαλιστικό στιλ του. Είναι θερμό, χωρίς να είναι ενοχλητικά αλκοολικό, με συστατικά το κονιάκ, το βερμούτ Martini Rubino –από το οποίο παίρνει το μισό όνομά του- και τη βενεδικτίνη."

 

ζωή, upupa epops, αχιλλέας αναστασόπουλος

 

Το Signore Rubino είναι ένα κοκτέιλ που σε κερδίζει, μέσα από την απλότητα και το μινιμαλιστικό στιλ του χαρακτήρα του, αναφορικά με τον αριθμό των υλικών που χρησιμοποιούνται και την καθαρότητα του γευστικού του προφίλ. Είναι θερμό, χωρίς να είναι ενοχλητικά αλκοολικό, με συστατικά το κονιάκ, το βερμούτ Martini Rubino –από το οποίο παίρνει το μισό όνομά του- και τη βενεδικτίνη. Αυτά συντελούν σε ένα γλυκόπικρο αποτέλεσμα, με μπαχαρώδη προσωπικότητα, που περιπλέκεται με εσάνς πορτοκαλιού, βοτανώδεις νότες και αίσθηση βανίλιας. Το Signore Rubino είναι πράγματι απολαυστικό και ήδη αγαπημένο.

 

BoozeUp!

 

All photos by Christos Tzoutis for Bitterbooze.com

Signore Rubino

Παρασκευή: Σε ένα δοχείο ανάδευσης προσθέτουμε όλα τα υλικά, μαζί με πάγο, και ανακατεύουμε. Σουρώνουμε το μείγμα στο ποτήρι μας, στο οποίο πριν έχουμε τοποθετήσει ένα συμπαγές κομμάτι πάγου και γαρνίρουμε με φλούδα πορτοκαλιού.
Ποτήρι: Ducale (φούσκα)
Γαρνιτούρα: φλούδα πορτοκαλιού
Συνταγή: Upopa Epops

• ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ •

  • 30 ml Hennessy V.S.
  • 30 ml Martini Rubino
  • 25 ml Benedictine

•••

ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ

Η Γιοβάννα Λύκου κολυμπούσε ασταμάτητα μέχρι τα 19 της χρόνια όταν και συνειδητοποίησε πως είχε διανύσει απόσταση ίση με την περίμετρο της Γης. Τότε το να χαλαρώσει έμοιαζε καλή ιδέα...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ