previous
next

Η κούρσα των τριών φιναλίστ για τον τελικό του Bacardi Legacy 2018

Competitions, News

Στην κούρσα του Bacardi Legacy 2018, και καθώς διανύουμε τα μέσα της διαδρομής, τα τρία «καθαρόαιμα» δείχνουν να καλπάζουν πλάι-πλάι. Στην τριάδα των Tina Sardis, Αντώνη Μαντζαρίδη και Πέτρου Μυτιληναίου δεν έχει ξεχωρίσει ακόμη κάποιο φαβορί και οι τρεις τους, οδεύουν προς το φώτο-φίνις, που και φέτος αναμένεται συναρπαστικό!

 

"Στην κούρσα του Bacardi Legacy 2018 τα τρία «καθαρόαιμα» δείχνουν να καλπάζουν πλάι-πλάι, οδεύοντας προς ένα συναρπαστικό φώτο-φίνις!"

 

lucky underdog, CHE, bacardi legacy 2018

Photo by Andreas Chatziparisis

 

Σκόπιμη ήταν η χρήση του πρώτου πληθυντικού προσώπου στο «διανύουμε» αφού το Bacardi Legacy είναι ίσως ο μοναδικός διαγωνισμός για κοκτέιλ στον οποίο συμμετέχει ενεργά το κοινό, οι ίδιοι οι καταναλωτές. Και το κάνει δείχνοντας έμπρακτα την προτίμηση του σε κάποιο από τα κοκτέιλ, επιλέγοντας το σε μπαρ και εστιατόρια όπου σερβίρεται, διαδίδοντας το από στόμα σε στόμα και στα social media, αλλά και συνολικά βοηθώντας τους φιναλίστ με κάθε τρόπο.

 

Το Bacardi Legacy 2018 σε πλήρη εξέλιξη

Αυτή είναι και η περίοδος που ο κάθε φιναλίστ δείχνει και την προσωπική του προσέγγιση στο διαγωνισμό, δημιουργεί το προσωπικό του πλάνο προώθησης και «εργάζεται» στο να κάνει το κοκτέιλ του όσο γίνεται πιο γνωστό στο ευρύ κοινό.

Διαβάζοντας τη σελίδα του κοκτέιλ δηλαδή της Tina Sardis, “El Anciano’’ στο Facebook, μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως μέχρι τώρα έχει επικεντρωθεί στην αποδόμησή του και την προβολή του κάθε συστατικού του ξεχωριστά. Επιχειρεί να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει χρησιμοποιήσει για να «δέσει» τη συνταγή της επιτυχίας που της χάρισε το εισιτήριο για την τριάδα και το κάνει πολύ καλά, σε συνδυασμό με κάποιες συνεντεύξεις που έχει δημοσιεύσει.

 

Bacardi Legacy 2018

Photo by Andreas Chatziparisis

 

"Αυτή την περίοδο, κάθε φιναλίστ του Bacardi Legacy 2018 δείχνει την προσωπική του προσέγγιση δημιουργώντας ένα προσωπικό πλάνο προώθησης που θα κάνει το κοκτέιλ του γνωστό στο ευρύ κοινό."

 

Ο Αντώνης Μαντζαρίδης με το κοκτέιλ του “Semilla’’ φαίνεται πως έχει δώσει βάση στις γκεστ βραδιές σε μπαρ της Ελλάδας. Μία δοκιμασμένη τακτική από φιναλίστ προηγούμενων ετών, που πάντα βοηθά στην τελική εκτίμηση του πλάνου προώθησής τους. Ο Αντώνης έχει ήδη σερβίρει το κοκτέιλ του σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Σέρρες και από ό,τι μαθαίνουμε, ετοιμάζει κι άλλες παρόμοιες «εξορμήσεις».

Τέλος, ο Πέτρος Μυτιληναίος με το κοκτέιλ του “Lucky Underdog’’ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το χώρο εργασίας του και την εμπορικότητα του, στον οποίον συρρέουν καθημερινά εκατοντάδες καλεσμένοι ώστε να σερβίρει όσα περισσότερα κοκτέιλ γίνεται. Δύο ευρώ δε, από τα έσοδα του κάθε κοκτέιλ του, έχει δεσμευτεί πως θα διανέμονται στο, οργανισμό «Σχεδία» που φροντίζει για τη βοήθεια συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Φυσικά, στο πρόγραμμα του έχει εντάξει και κάποιες γκεστ βραδιές σε άλλα μπαρ.

 

semilla, αντώνης Μαντζαρίδης, Bacardi Legacy, theory bar, Bacardi Legacy 2018

Photo by Andreas Chatziparisis

 

Εν αναμονή του τελικού του Bacardi Legacy 2018

Τα καλύτερα έρχονται και από τους τρεις, είμαστε βέβαιοι για αυτό. Γι αυτό είναι άλλωστε και πολύ νωρίς για να γράψουμε κάτι παραπάνω, ή να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Από το πλάνο προώθησης των κοκτέιλ προκύπτει άλλωστε ένα μεγάλο μέρος της βαθμολογίας, αλλά και η τελική εμφάνιση στον περιφερειακό τελικό Ελλάδας – Ισραήλ – Κύπρου παραμένει εξαιρετικά σημαντική.

 

Καλή συνέχεια αγαπητοί!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, προσεγγίζοντας την πολύπλευρα. Πρώην μπαρτέντερ, ιδρυτής του Bitterbooze.com, το οποίο μετρά ήδη έντεκα συναπτά έτη, βασικός εισηγητής...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"Η κούρσα των τριών φιναλίστ για τον τελικό του Bacardi Legacy 2018"

Competitions, News

Δημοσιεύτηκε στις 26/12/2017