previous
next

Τρεις νέες, καλοκαιρινές γεύσεις, προστίθενται στην οικογένεια των Three Cents!

News

Η πρωτοπόρα ομάδα πίσω από τα ελληνικά, premium αναψυκτικά Three Cents φαίνεται πως έκανε και πάλι το θαύμα της. Υποδέχθηκε το φετινό καλοκαίρι με τρεις νέες γεύσεις με γεύση και άρωμα από τα καλοκαίρια της νιότης μας, τα καλοκαίρια περασμένων εποχών. Οι τρεις νέες γεύσεις έρχονται να προστεθούν στο portfolio των προϊόντων του σπουδαίου, ελληνικού αυτού brand, που πλέον απαρτίζεται από δέκα διαφορετικά, υπέροχα premium αναψυκτικά.

Η ομάδα πίσω από το brand Three Cents και η ιστορία της

Ποιος να το περίμενε όμως, όταν ξεκινούσε η ομάδα των Γιώργου Μπάγκου, Δημήτρη Νταφόπουλου, Γιώργου Τσιρίκου –όλοι ενεργοί μπαρτέντερ εκείνη την εποχή-, συνεπικουρούμενοι από την μεγάλη εμπειρία και διορατικότητα του Βασίλη Καλαντζή, πως πέντε μόλις χρόνια μετά, θα πραγματοποιούσαν εξαγωγές σε 34 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας ένα σπουδαίο μερίδιο στο premium αναψυκτικό της εκάστοτε αγοράς, όπως και διεθνείς βραβεύσεις.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως μέσα σε μια πενταετία, τα Three Cents κατάφεραν να δημιουργήσουν -τουλάχιστον στην Ελλάδα- επώνυμη ζήτηση ακόμα και στα αναψυκτικά! Το «τζιν με τόνικ» έγινε «τζιν με Three Cents τόνικ», το γνωστό μεξικάνικο long-drink Paloma, από το πουθενά καθιερώθηκε στην Ελλάδα λόγω της Three Cents Grapefruit Soda ως ένα υπέροχο καλοκαιρινό ποτό και, κάπως έτσι, η πρώτη σειρά με προϊόντα Three Cents μπήκε σχεδόν σε κάθε ελληνικό μπαρ.

Three Cents

Η συνέχεια, λίγο πολύ γνωστή σχεδόν σε όλους όσους ασχολούνται με το «ευ-πίνειν»: τα Three Cents ξεκίνησαν να γίνονται γνωστά και στον υπόλοιπο κόσμο, τα βραβεία έρχονταν το ένα μετά το άλλο, η διανομή των προϊόντων τους πέρασε στην εταιρεία ΑΜΒΥΞ και τα προϊόντα έφθασαν τα εφτά, αυξάνοντας τις επιλογές –ανάμειξης και απόλαυσης.

Η Three Cents ξαναχτυπά!

Φέτος όμως η δημιουργική ομάδα των Three Cents επεδίωξε και κατάφερε κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Δημιούργησε τρία νέα προϊόντα, με τα δύο από αυτά να καταφέρνουν να μας προσφέρουν νοσταλγικές, comfort γεύσεις, χωρίς φυσικά να ξεφεύγουν από την ήδη επιτυχημένη συνταγή της χρήσης των πιο ποιοτικών πρώτων υλών.

Η Cherry Soda, φέρνει κατευθείαν στο νου μέσα από τις αισθητηριακές μας απολήξεις, τα σιρόπια της γιαγιάς με τα κεράσια και τα βύσσινα που τα αραιώναμε με νερό ή/και σόδα. Εκμεταλλευόμενοι σχεδόν ολόκληρο το κεράσι και με διαφορετικές μεθόδους εκχύλισης, κατάφεραν να φυλακίσουν ολόκληρη την πολυπλοκότητα του αρώματος ενός φρέσκου κερασιού, αλλά και τη φρεσκάδα της γεύσης του.

Three Cents

Η Sparkling Lemonade εκφράζεται μέσα από μια τριλογία λεμονάτων εσπεριδοειδών, όπως φυσικά και από την έντονη ανθράκωση· αυτήν που έκανε όλα αυτά τα χρόνια γνωστό το brand των Three Cents. Ιδανική για να σβήσει τη δίψα του καλοκαιριού, υπέροχη σε καλοκαιρινά punch και κάθε λογής κοκτέιλ.

Όσο για το νέο, Dry Tonic, μπορεί να μην εντάσσεται στην κατηγορία των comfort γεύσεων, αποτελεί όμως μια εξαιρετική επιλογή για το τζιν εν τόνικ σας, έχοντας μόλις τις μισές θερμίδες από το κλασικό Three Cents Tonic. Άρα ναι, σίγουρα πρόκειται για μια πιο καλοκαιρινή, «αέρινη» επιλογή.

Η εκτόξευση των ποιοτικών και premium αναψυκτικών Three Cents συμπίπτει και με τη συγκυρία της παγκόσμιας τάσης με τα χαμηλόβαθμα (low-abv) ή και τα virgin κοκτέιλ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό συστατικό στη φαρέτρα του μπαρτέντερ, όπως και στο ψυγείο των ανθρώπων που εκτιμούν το ποιοτικό ποτό, με αλκοόλ ή χωρίς. Το εύρος πλέον δε των γεύσεων των Three Cents πολλαπλασιάζει και τις δυνατότητες των επαγγελματιών ή των κατ’ οίκον αναμειγνυολόγων.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Βετεράνος μπαρτέντερ, δημιουργός του Bitterbooze.com εν έτει 2011, βασικός εισηγητής της σχολής Le Monde στο τμήμα του...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"Τρεις νέες, καλοκαιρινές γεύσεις, προστίθενται στην οικογένεια των Three Cents!"

News

Δημοσιεύτηκε στις 17/07/2019