previous
next

Negroni για όλο τον μήνα στηρίζοντας το προσωπικό των μπαρ!

News

Μία διαφορετική πρωτοβουλία δημιουργήθηκε προκειμένου να ενισχύσει το προσωπικό των μπαρ όλης της Ελλάδας μέσα από ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να συγκεντρώσει χρήματα για τους επαγγελματίες της εστίασης. Το Campari σας καλεί να συμμετάσχετε στο Cheers For The Cause που θα «τρέξει» διαδικτυακά μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, κάνοντας share τη φωτογραφία με το αγαπημένο σας Negroni, όπου κι αν επιλέξετε να το απολαύσετε, ενισχύοντας έτσι τη δράση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Metron Ariston.

Η φετινή χρονιά –κυρίως λόγω της πανδημίας- αποδεικνύεται εντελώς διαφορετική για όλους μας και αρκετοί επαγγελματικοί κλάδοι πλήττονται ανεπανόρθωτα. Η νέα αυτή μη κανονικότητα φαίνεται πως θα αφήσει, ιδιαιτέρως στον κλάδο της εστίασης και στους επαγγελματίες που φροντίζουν τη διασκέδαση μας μέσα από το φαγητό και το ποτό, ανεξίτηλα σημάδια. Από την αρχή της μάλιστα, αναζητούνται τρόποι που θα συμβάλλουν στην επιβίωση των αγαπημένων μας μπαρ και εστιατορίων.

Negroni

Με την ενέργεια Cheers For The Cause το Campari καλεί το κοινό και τους θαμώνες των μπαρ να μοιραστούν τη φωτογραφία του αγαπημένου τους Negroni με hashtag #cheersforthecause και mention @camparigreece, για να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που φροντίζουν να το απολαμβάνει πάντα τέλειο. Για κάθε share, το Campari δωρίζει ένα ποσό στη μη κερδοσκοπική εταιρία Metron Ariston, με στόχο να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο «φιλοδώρημα» που δόθηκε ποτέ για τους εργαζόμενους των μπαρ που μας εξυπηρετούν καθημερινά, αλλά και γι’ αυτούς που έχουν μείνει εκτός εργασίας τους τελευταίους μήνες λόγω των επιπτώσεων της Covid-19 στα καταστήματα εστίασης.

Η ενέργεια αποτελεί τη συνέχεια του διεθνούς φιλανθρωπικού εγχειρήματος Negroni Week που υλοποιεί το Campari και στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια και το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στις περισσότερες χώρες με διαφορετική μορφή λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν.

Το Cheers For The Cause επικοινωνείται ήδη μέσω ενός digital video με τη συμμετοχή της ηθοποιού και ambassador του Campari Τόνιας Σωτηροπούλου και του επίσης ambassador-σεφ & ιδιοκτήτη εστιατορίων Γιώργου Παπακώστα, οι οποίοι πλαισιώνονται από σημαντικά ονόματα της κοινότητας των bartender και του χώρου της εστίασης.

Στην καμπάνια είχα την τιμή να συμμετάσχω κι εγώ, πρωτίστως ως μεγάλος φαν του Negroni και δευτερευόντως ως άνθρωπος της εστίασης, παρέα με τους αξιοσέβαστους Βασίλη Κυρίτση (μπαρτέντερ και συνιδιοκτήτη του Clumsies), Μαίρη Ταλαιπώρου (Bar manager Nikkei και brand ambassador Schweppes Greece) και Κωνσταντίνου Τσάτσου (Head Brand Ambassador της Gruppo Campari για την Ελλάδα).

Negroni

Για να πάρετε κι εσείς μέρος σ’ αυτή την προσπάθεια, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απολαύσετε το Negroni σας και να μοιραστείτε τη φωτογραφία με hashtag #cheersforthecause και mention @camparigreece στο Instagram όλο τον Σεπτέμβριο!

Τόσο η νεοσυσταθείσα, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Metron Ariston, όσο και το Campari αλλά και η Coca Cola Τρία Έψιλον έχουν ήδη δείξει την ευαισθησία τους και συνεχίζουν να το κάνουν. Ενισχύστε τη δράση τους, στηρίζοντας τον κλάδο της εστίασης την περίοδο ετούτη που σας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Βετεράνος μπαρτέντερ, δημιουργός του Bitterbooze.com εν έτει 2011, βασικός εισηγητής της σχολής Le Monde στο τμήμα του...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"Negroni για όλο τον μήνα στηρίζοντας το προσωπικό των μπαρ!"

News

Δημοσιεύτηκε στις 23/09/2020