previous
next

Το surf bar της πόλης μας στο Mr. Peacock

News

Στην Ελλάδα του ήλιου και των νησιών, του σχεδόν μόνιμου καλοκαιριού, της ανεμελιάς και της παραλίας, πριν ακόμα ανακαλύψουμε τα «σκληρά» κοκτέιλ, τις τιράντες και τα παπιγιόν, την ποτοαπαγόρευση (των ΗΠΑ!) και τις παγκόσμιες ημέρες ποτών, είχαμε ήδη ένα κόνσεπτ που ξέραμε καλά, το είχαμε ζήσει και το ζούμε ακόμα: Τα beach bar είναι για εμάς σαν κάτι λίγο-πολύ φυσιολογικό, κάτι πολύ κοντινό με την κουλτούρα και την καθημερινότητά μας.

 

"Τι γίνεται όμως όταν είσαι βορειότερα του Κέντρου της Αθήνας, αντί να είσαι στην παραλία, και σε πιάνει επιθυμία ζήσεις όλα τα παραπάνω, παντρεύοντάς τα με νοστιμότατα ποτά, ένα παλιό Volkswagen (μισό βασικά) και το κόνσεπτ των γκεστ εμφανίσεων μπαρτέντερ; Δημιουργείς το Mr. Peacock Surf Bar!"

 

Αυτό τουλάχιστον έκανε η εφευρετική ομάδα του αγαπημένου μπαρ στο Χαλάνδρι, και αφού ανακατασκεύασε ένα T2 Volkswagen, το έκοψε στη μέση, μετάτρεψε την καρότσα του σε μπαρ και, ω του θαύματος, εγένετο Mr. Peacock Surf Bar!

 

Beach bar, Surf bar, μύρισε καλοκαίρι!

Το Mr. Peacock Surf Bar, θα λειτουργήσει με περιορισμένη χρονική διάρκεια, εντός της υπέροχης αυλής του Mr. Peacock. Η λειτουργία του ορίστηκε από το Μάιο μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη, από Τρίτη έως και Σάββατο. Αποφασίστηκε δε, εντός αυτού του διαστήματος, να χωριστεί το κόνσεπτ του μπαρ σε οκτώ θεματικές ενότητες, διάρκειας δέκα ημερών η κάθε μία.

Την κάθε ενότητα θα εγκαινιάζει ένας καταξιωμένος μπαρτέντερ, και καλός φίλος της ομάδας του Mr. Peacock, ο οποίος θα πραγματοποιεί γκεστ εμφάνιση πίσω από τη μπάρα του Mr. Peacock Surf Bar, με αντίστοιχα κοκτέιλ.

 

"Παραβρεθήκαμε την Τρίτη που μας πέρασε στο απόλυτα επιτυχημένο, πρώτο πάρτι του Mr. Peacock Surf Bar, με τον Δημήτρη Τσάλα από το The Bank Job να μας καλωσορίζει στο παρθενικό τους θεματικό δεκαήμερο, το Tropical, με πέντε υπογεγραμμένες επιλογές σε κοκτέιλ!"

 

Για τις επόμενες γκεστ εμφανίσεις ακούγονται διάφορα ονόματα, με αυτό του ambassador της Jose Cuervo Στέλιου Παπαδόπουλου να «παίζει» πολύ γερά ή του Ανδρέα Σανιδιώτη από το Lost & Found της Λευκωσίας. Ακόμα και το όνομα του Σπύρου Κερκύρα συνδέθηκε με την υπέροχη πρωτοβουλία της ομάδας του Mr. Peacock σε μία θεματική ενότητα που ο επικεφαλής του μπαρ, Χάρης Δάρρας, μου απαγόρευσε να αποκαλύψω!

 

Surf bar, Mr. Peacock

 

Αξίζει να κάνετε μια βόλτα μέχρι το Χαλάνδρι, αν δεν έχετε πάει ήδη βέβαια. Να χαζέψετε το πανέμορφο back bar του Mr. Peacock Surf Bar, με τις custom made σανίδες του σερφ που κρατάνε τα μπουκάλια, το υπέρλαμπρο και καλογυαλισμένο Volkswagen, τα υπέροχα ποτά και τους εξαιρετικούς οικοδεσπότες του.

 

"Κι αν παρακολουθείτε στα σόσιαλ μίντια κάποιον από την ομάδα του Mr. Peacock ή την ίδια τη σελίδα του μαγαζιού, τότε θα ενημερωθείτε και για το επόμενο γκεστ, που πιστέψτε με, είναι από αυτά που δε θέλετε να χάσετε."

 

Η Αθήνα και η ελληνική σκηνή του μπαρ λοιπόν, είναι εδώ. Έχει πρωτότυπες ιδέες και τις υλοποιεί άρτια, έχει παίκτες ικανούς, έχει προσφερόμενες υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου και πλέον, κόσμο που διψά για όλα τα παραπάνω! Ας τα απολαύσουμε λοιπόν.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, προσεγγίζοντας την πολύπλευρα. Πρώην μπαρτέντερ, ιδρυτής του Bitterbooze.com, το οποίο μετρά ήδη έντεκα συναπτά έτη, βασικός εισηγητής...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"Το surf bar της πόλης μας στο Mr. Peacock"

News

Δημοσιεύτηκε στις 20/05/2016