Αγιοβασίλη μου, ήμουν καλό παιδί, θα στείλεις μερικά ουίσκι;

Articles

Σχεδόν ως θεσμός έχει καθιερωθεί πλέον η ετήσια λίστα με ουίσκι προς τον Αγιοβασίλη που σας παρουσιάζουμε εδώ. Συντάκτες της, καλοί μου φίλοι και μέλη του Greek Whisky Association, του συλλόγου φίλων του ουίσκι που διανύει αισίως τον 4ο χρόνο λειτουργίας του, έχοντας μάλιστα εμφιαλώσει και εννιά ετικέτες ουίσκι για τα μέλη του. Πέρυσι το κλίμα δεν ευνοούσε τη σύνταξη της αγαπημένης μας λίστας, οπότε, μετά από απουσία ενός χρόνου, φέτος επιστρέφουν δριμύτεροι, ζητώντας από τον Αγιοβασίλη τα ουίσκι που θα ήθελαν να δουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο τους.

Τρία λοιπόν από τα ιδρυτικά μέλη του Greek Whisky Association, οι αξιότιμοι κύριοι  Γιάννης Αικατερινίδης, Νίκος Χατζηανδρέας και Αλέξανδρος Σουρμπάτης, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και στην εκπνοή του φετινού χρόνου, μαζί με τις εορταστικές τους ευχές, στέλνουν γράμμα στον Αγιοβασίλη, το οποίο ελπίζουν να εισακουστεί. Αλλά και αν δεν προλάβει να τους εξυπηρετήσει, εκείνοι υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους απόσταγμα, σε οποιαδήποτε έκφρασή του.

Αγιοβασίλη

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, προσεγγίζοντας την πολύπλευρα. Πρώην μπαρτέντερ, ιδρυτής του Bitterbooze.com, το οποίο μετρά ήδη έντεκα συναπτά έτη, βασικός εισηγητής...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"Αγιοβασίλη μου, ήμουν καλό παιδί, θα στείλεις μερικά ουίσκι;"

Articles

Δημοσιεύτηκε στις 22/12/2021