previous
next

5 τάσεις για το 2020 στη βιομηχανία των ποτών

Articles

Η κατηγορία του τζιν αναδιαρθρώνεται

Αν θέλουμε να γράψουμε για το προϊόν της δεκαετίας, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα –με στοιχεία τζίρων- το τζιν. Το 2018 η ανάπτυξη του έφθασε παγκοσμίως το 8.3% σε σχέση με το 2017, καταγράφοντας κάθε χρόνο νέα, ετήσια ρεκόρ.

Προφανώς, αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης δεν μπορεί να συνεχιστεί, (τουλάχιστον όχι στο πλαίσιο που βρίσκεται σήμερα) γι’ αυτό και οι παραγωγοί ψάχνουν ήδη νέους τρόπους να την διατηρήσουν, εκμεταλλευόμενοι την σπουδαία δυναμική του.

5 τάσεις για το 2020

Κάποιοι μιλούν για αναδιάταξη της στρατηγικής των μεγάλων παραγωγικών εταιρειών, με στόχευση στην κατηγορία των premium τζιν, αλλά και των αρωματισμένων. Επιπροσθέτως, πιστεύεται, πως υπάρχουν ακόμη παρθένες αγορές για το τζιν που μπορούν να διατηρήσουν την τροχιά ανάπτυξης της κατογορίας, κυρίως από τη Νότιο Αμερική, την Αφρική και την Ασία.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρίσκεται στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, προσεγγίζοντας την πολύπλευρα. Πρώην μπαρτέντερ, ιδρυτής του Bitterbooze.com, το οποίο μετρά ήδη έντεκα συναπτά έτη, βασικός εισηγητής...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

"5 τάσεις για το 2020 στη βιομηχανία των ποτών"

Articles

Δημοσιεύτηκε στις 14/02/2020